Компанія Яхонт успішно запустила перетворювач частоти Schneider Electric потужність 450 кВт для подачі води одному з прифронтових міст

12.04.2024

Компанія Яхонт, зареєстрований Альянс дистриб'ютор промислової автоматизації Schneider Electric, здійснила поставку двох перетворювачів частоти Schneider Electric потужністю 450 кВт для насосної станції одного з прифронтових міст з населенням понад 100 тис. мешканців.

З метою модернізації та економії електроенергії замовником був встановлений новий насосний агрегат SAER та нові перетворювачі частоти Schneider Electric (основний та резервний).

Значною перевагою продукції Schneider Electric була швидка поставка перетворювачів частоти, які були потрібні для роботи насосної станції. Наприклад, перший з двох перетворювачів частоти був поставлений менше ніж за 3 тижні від дати замовлення, що набагато швидше ніж у багатьох інших виробників.

Безпосередньо на місці встановлення фахівці компанії Яхонт виконали пусконаладку та здійснили перший запуск перетворювача частоти, що дозволило забезпечити водою багатотисячне місто на сході Україні.

 

 

повернуться