Компанія ЯХОНТ визнана лідером продажів 2017 продукції Schneider Electric

07.12.2017

За підсумками підбиття підсумків 2017 компанією "Шнейдер Електрик Україна" на щорічному дистриб'юторському конгресі партнерів, що відбулося цього року у Буковелі в період з 5 по 7 грудня 2017 р., ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЯХОНТ» був визнаний лідером продажів на території України та отримав заслужену нагороду за найбільшу активність у сфері продажу.

За результатами фінансового року, що минає, ЯХОНТ збільшив обсяги обладнання, що поставляється, на 37% порівняно з тим же періодом у 2016 році. Як офіційний дистриб'ютор Schneider Electric на території України з 2001 року, наша компанія вкотре довела свою компетентність у виборі гідного постачальника для своїх клієнтів, забезпечуючи їх справді високоякісним продуктом.

 

За цей період на базі обладнання виробництва Schneider Electric нашою компанією реалізовано понад сотню проектів та проведена модернізація десятків промислових підприємств та об'єктів житлово-комунального господарства. Працюючи в тісній співпраці з компанією Шнейдер Електрик Україна в 2018 році, ЯХОНТ планує не зупинятися на досягнутому, а збільшити обсяг устаткування, що продається, з приростом в 50% і розширити свої кордони, ще ширше освоюючи територію України, тим самим в черговий раз підтвердивши статус !

 

повернуться